Договір між міською владою та НК «Верес» про використання стадіону «Авангард», покрокова стратегія оновлення карток членів Народного Клубу і оформлення грошових внесків на наступний сезон, а також потреба у проведенні передматчевих церемоній. Такі питання обговорили члени наглядової ради НК «Верес» (Рівне).

Учасники засідання також підняли питання перспектив розвитку клубу (зокрема залучення до команди якнайбільшої кількості місцевих футболістів), та нинішнього фінансового стану НК "Верес" (Рівне ).

На жаль, члени наглядової ради не зуміли зібрати кворуму для прийняття дорадчих рішень (участь у засіданні взяли лише семеро членів ради із двадцяти одного). Втім, не зважаючи на це та беручи до уваги брак часу, учасники засідання вирішили підтримати проект положення про порядок визначення переможця конкурсу на кращий гімн НК «Верес».

Як і анонсувалося, він пройде у три етапи. Десять кращих варіантів буде обрано шляхом он-лайн голосування на офіційному сайті клубу. Потім журі, до складу якого увійдуть представники дирекції клубу, наглядової ради, вболівальників, ультрасів, музичних експертів і президент – оберуть топ-три версії. Виявлення переможця з-поміж трьох кращих варіантів – знову відбудеться на клубному сайті.

Повний текст положення буде опубліковано на офіційному сайті НК «Верес» згодом.

Про це повідомила інформаційна служба НК «Верес» (Рівне