4 березня о 11:43 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватній господарській будівлі в селі Колоденка Рівненського району. За вказаною адресою негайно було направлено черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини з обласного центру та оперативно-координаційний центру ГУ ДСНС.

По прибуттю на місце виклику працівники ДСНС з’ясували, що горить одне із приміщень господарської будівлі. Існувала загроза поширення пожежі на суміжні приміщення приватного господарства. В ході розвідки вогнеборці встановили, що людей в середині палаючої будівлі немає. Терміново на гасіння пожежі та захист суміжних будівель рятувальники подали водяний ствол.

Завдяки чітким та оперативним діям бійців Держслужби з НС, о 12:00 пожежу було локалізовано, а о 12:38 повністю ліквідовано. Рятувальники не дозволили полум’ю поширитися на всю площу господарської будівлі розміром 10х4 м. До гасіння було залучено 1 од. техніки та 8 чол. особового складу ДСНС.

У результаті пожежі вогонь знищив перекриття та покриття прибудови господарської будівлі на площі 12 м.кв. Наразі причину пожежі та завдані нею збитки встановлюють працівники поліції та ГУ ДСНС.

Про це повідомили з ГУ ДСНС України у Рівне нській області