5 березня в Дубенському замку відбувся літературний конкурс під назвою "ЛІТра поезії". В кілька турів поети з Дубенщини змагалися за звання найкращого. Переможця обирали за результатати голосування відвідувачів заходу.

Участь в так званому поетичному слемі взяли семеро конкурсантів: Свілана Марчук, Дмитро Вавринюк, Андрій Мелоян, Стела Артуа, Марія Штука, Настя Пригода, Анастастасія Алексейчук. Для читання своїх творів кожен мав по від 4 до 2 хвилин в різних турах. Вірші лунали на теми України, війни, кохання та людських чеснот.

Варто зазначити, що абсолютно всі автори поезії виявились зовсім не схожими одне з одним, тож гості свята змогли насолодитися цікавими поетичними. Переможницею конкурсу стала поетеса Світлана Марчук, яка на "ЛІТрі поезії" читала свої твори вперше.

В "Наіональномку альянсі" переконані, що нинішньому читачеві треба вчитись розбиратись в літературі, адже вона невіддільна від історії народу і нації, а під час подібних заходів можна осзнайомитися з чимось новим та обговорити сучасні твори в колах таких самих шанувальників.

Про це повідомили з прес-служби ВП ГО “Всеукраїнський молодіжний рух “Національний Альянс” у Рівне нській області

pic