У Рівному встановили меморіал на місці майбутнього монументу лідеру українського націоналістичного руху Степану Бандері. Також відбулося освячення каменя. Меморіал знаходиться біля парку Шевченка, на розі вулиць Степана Бандери і В'ячеслава Чорновола. На події освячення була присутня Анастасія Кучеренко.

Для ветерана національно-визвольних змагань Василя Кирилюка, встановлення меморіалу Степанові Бандері у Рівному, визначна подія. Ветеран УПА наголошує, страшні події 1941-1945 років в історії України перш за все, повинні залишитися в пам'яті молоді.

Меморіальну дошку встановили на розі вулиць Степана Бандери і В'ячеслава Чорновола. Згодом планують встановити пам’ятник політичному лідеру. За словами представника Спілки учасників бойових дій та учасників АТО Сергія Пандрака, навколо меморіалу буде також облаштують сквер для відпочинку рівнян.

Вшанувати пам'ять лідера українського націоналістичного руху до Рівного приїхали націоналісти з різних міст України. Крім того, були присутні представники влади. За словами голови Рівне нської обласної ради Володимира Ковальчука, встановлення меморіалу, дуже значуща подія не лише для Рівного, а й для України в цілому.