(*Ніна Ніколаєва*) здобула перемогу у конкурсі "Поліська красуня". Вона стала однією з трьох дівчат, котрі були удостоєні відповідних нагород.

Для участі в конкурсі потрібно було на електронну адресу газети надіслати кілька фото, бажано різнохарактерних – портрет, в повний зріст, з етнічними мотивами. І ось напередодні Міжнародного жіночого дня було підбито перші підсумки конкурсу.

Переможниці обиралися з урахуванням кількості «лайків», які та чи інша учасниця отримала на сторінці конкурсу в популярних соцмережах, а також – думки журі, до складу якого увійшло чимало відомих людей Рівне нщини.

До уваги бралися і професійність фото, і розмаїття образів і, звичайно ж, зовнішні параметри. Саме ці критерії в загальному підсумку дали підстави оголосити переможницями двох учасниць – актрису Рівне нського драматичного театру, уродженку Володимиреччини, Ніну Ніколаєву та одинадцятикласницю Кузнецовської ЗОШ №1 Дарину Чернявську. Ще один спеціальний приз як наймолодша учасниця отримає 4-річна Євангеліна Шмідт.

Про це повідомили на офіційній сторінці конрусу у мережі Фейсбук

pic

pic