Як пише ((http://www.volynnews.com/news/sport/volodymyrski-khokeyisty-zaznaly-porazky-rivnenskoho-favorytu/)(ІА "Волинські новини")), рівненський "Фаворит" нині бореться з ХК «Луцьк» за перше місце за перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Волині з хокею.

Третій тур протистоянням двох команд з різних полюсів завершився з результатом - «Фаворит» - «Володимир» - 9:1 (4:1; 1:0; 4:0).

Вже у першій чверті рівенчани забезпечили собі комфортний відрив. Правда, й «Володимир» не думав здаватись.

На 10–ій хвилині красивий гол забив Віктор Герасимчук. На той момент рахунок у грі був 2:1. Хоча статистика кидків після перших двох 25–хвилинок у двох команд не сильно відрізнялася (13:12), більш влучними були гравці «Фаворита» - 5:1.

В останньому періоді суперники заволоділи тотальною перевагою. Вони виконали 20 кидків в площину воріт володимирчан, 4 з яких вилилися у забиті голи – 9:1.

У «фаворитівців» «хет–трик» оформив гравець під номером 4 – Віталій Железнюк. А дубль забив Андрій Аксютов.

Четвертий тур відкритого чемпіонату Волинської області, який проводиться під патронатом голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, відкриють ХК «Спарта» та ХК «Фаворит». Матч між цими командами відбудеться у середу, 2 березня, о 21:15.