У Рівному з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня відбулося відкриття фотовиставки, присвяченій жінкам-військовослужбовцям Збройних Сил України «А говорили янголів нема…»

У заходы взяли участь військовослужбовці Рівне нського гарнізону, учасниці АТО та члени їхніх родин, повідомляють на сайті РОДА.

Унікальність фото проекту в тому, що рівняни вперше змогли побачити жіночі обличчя війни через призму фотооб’єктиву Олександра Харвата, який є фотографом міжнародного рівню. Героїні фото-сесій – жінки військових частин оперативного командування «Захід», які проходять службу у Рівне нському гарнізоні.



pic

До проекту залучено жінок у військових одностроях з цікавими життєвими історіями. Всі вони учасники АТО. Серед них військові зв’язківці, розвідники, медики та представники інших військових спеціальностей.



pic

Організатор фото-проекту Олександр Харват під час виступу зазначив, що він давно мріяв про такі фото-сесії, і щасливий, що отримав таку можливість.

— Кожна з вас гарна по-особливому, — звернувся він до героїнь своїх фото-робіт. — Прості та щирі посмішки, сором’язливість перед фотокамерою. Аж не віриться, що кожна з присутніх — захисниця Вітчизни, усіх нас, і не в тилу, а там, на лінії фронту, де стріляють, звідки можна просто не повернутися. Професія захисника Вітчизни це почесно та елітно. Це має зрозуміти кожен! — наголосив фотомайстер.



pic

Експозиція фотографій у торговому центрі «Злата Плаза» триватиме до 21 березня 2016 року.



pic

pic