Свято, якого чекала прекрасна половина людства весь рік, закінчилось. Одним 8 Березня принесло радість та прибутки, а декому - витрати. Як готувались рівняни до свята та кому вдалось збагатитись на жіночих примхах – дізнавались журналісти Rivne1.tv.

8 Березня минуло і залишило по собі пусті чоловічі кишені та збагачених власників квіткових магазинів.

Зараз ціни на одну квітку коливаються у межах 20-50 гривень залежно від виду. Але ж однієї мало. Тому чоловікам довелось витратитись більше. Продавчині квіткових магазинів кажуть, що ціна на букет починається від 150 гривень, а якщо чоловік хоче здивувати, то від 300.

Юля торгувала квітами 8-го березня. Вона розповідає, що в переддень довелось просидіти на роботі до третьої ночі, так багато було замовлень. Грошей чоловіки не шкодували. "Могли витратити на букет 300, 700, а дехто і 1000 гривень", - ділиться Юля.

Ми поспілкувались і з перехожими чоловіками. Вони поділились, що цього року 8 березня пройшло "по-багатому". Рівнянин Віктор каже: "На подарунки витратив близько тисячі гривень. Одні парфуми 600 грн, а ще квіти. А в мене ж не лише дружина, а ще дочка і теща, тому потрібно було привітати всіх". Рівнянки таку увагу до своїх персон люблять. Кажуть, що отримувати подарунки приємно в будь-який день. "Свято пройшло чудово. Чоловік подарував завчасно замовлений подарунок", - розповідає жителька Рівного Інна.

Чоловіки зі своїм «святковим завданням» впорались: квіти розкупили, залишивши по собі пусті вази в магазинах, жінок ощасливили. 8 березня офіційно закінчилось.



pic

Але не всі залишились задоволеними. Власники квіткових магазинів нарікають на несанкціонований продаж квітів. На свята з’являються конкуренти - "одноденні бізнесмени", які теж хочуть заробити. Вони не платять податкові внески за своє підприємство, що ображає добропорядних власників, а коли розпродають товар, то залишають після себе сміття.