Державна-архітектурно будівельна інспекція проводить перевірку будівництва на вулиці Толстого у Рівному, яка чи не вперше ініційована самим забудовником. Нагадаємо на останньому пленарному засіданні Рівнеради депутати вирішили створити спеціальну комісію аби та перевірила законність спорудження будинку. Проте сам забудовник пішов іще далі і офіційно звернувся до спеціалізованої інспекції.

Чи законне будівництво на Толстого. Це питання місцеві депутати активно обговорювали на останньому пленарному засіданні сесії Рівне ради. І щоб розібратися в цьому створили навіть свою спеціальну депутатську комісію. Проте аби зняти напругу сам забудовник звернувся до Державна-архітектурно будівельна інспекції. Щоб цей контролюючий орган провів всі відповідні перевірки.

Більше того аби дізнатися думку рівнян з приводу будівництва забудовник звернувся до соціологів. Останні кажуть, вже зробили дослідження і готові презентувати результати.

Олександр Гладунов переконує, рівняни стали свідомими і розуміють що будівництво нового сучасного житла потрібно місту.

Соціолог запевняє - про методику соціологічного дослідження повідомив в соціальних мережах і навіть запропонував усім долучитися до її обговорення. Проте отримав аж один телефонний дзвінок з цього приводу. Напевно для декого якісь незрозумілі інтереси важливіші ніж думка рівнян. І крапку в цьому питанні завтра може сесія міської ради.