Так суддю апеляційного господарського суду пані Ірину привітали з 8-им березня. Сталося це уранці, коли подружжя Павлюків було удома. На РГД 5, яка лежала біля собаки натрапив працівник, який клопотався по господарству. Чи це вітання хазяйці будинку чи її чоловіку поки не ясно. Вадим Павлюк нагадаю, директор ринку Моріон у Рівному. Він каже, що небезпечний предмет на подвір’я заніс пес.

Неспокійним видався вихідний вівторок у мешканців цього приватного будинку у Рівному. Зранку на їхньому подвір’ї працювали вибухотехніки, правоохоронці. Адже у дворі знайшли сучасну гранату – РГД 5. Натрапив на знахідку дворецький, який порався на подвір’ї.

Чоловік одразу ж розповів про знахідку власнику обійстя. Вадим Павлюк - власник Моріону з дружиною Іриною, яка є суддею Рівне нськього апеляційного господарського суду були якраз удома. Адже сталося це близько восьмої ранку на березня. Господар викликав правоохоронців.

Звідки на подвір’ї Павлюків взялася бойова граната сам власник будинку не знає. Не виключає, що її десь із закутків обійстя виніс пес ,якого наніч відпускають із ланцюга.

Якби собака бавився гранатою, то та наймовірніше розірвалась би. Адже кільця на ній вже не було. Радіус розльоту осколків РГД5 – до 20 метрів. Тож міг постраждати не лише пес. На щастя обійшлося без жертв. Чи пов'язує цей випадок із професійною діяльністю хазяйка будинку на Котляревського, не ясно. Вона на роботі, втім від коментарів утрималась. Всі можливі версії нині відпрацьовують поліцейські.