Практично будь-яка рівнянка мріє про те, щоб у неї були довгі вії. Вії можна назвати розкішною оправою, яка надає погляду виразності і чарівності. На жаль, не всім пощастило мати густі і пухнасті вії. Зате кожна з нас здатна подбати про здоров'я своїх вій, завдяки чому вони неодмінно стануть довшими і пишнішими.

Реп'яхова олія

Чудовим засобом для догляду за віями є реп'яхова олія, що сприяє їх харчуванню і відповідно зростанню, а також надає їм ефект пухнастості. До всього це масло запобігає випаданню вій.

Використовувати це масло необхідно наступним чином. Старий флакончик з під туші слід ретельно вимити і наповнити цим маслом. Наносити на вії необхідно щовечора, але при нанесенні уникайте попадання на слизову оболонку очей. Після того як масло нанесено, потрібно вичекати п'ятнадцять хвилин і протерти очі сухим ватним диском.

Масло обліпихи

Пом'якшувальним і зміцнючим засобом є суміш в рівних частинах масла касторки і обліпихи. Наносити цей засіб слід на чисті вії на три години.

Масаж повік

Техніка його дуже проста — ніжні постукування подушечками пальців по лінії росту вій. Верхню повіку массіруете від носа до зовнішнього куточка ока. Нижнє - в протилежну сторону. Масаж також краще робити з маслами.