Жінка зникла ще три роки тому. 5 травня 2013 року 77-річна жителька села Великі Телковичі Володимирецького району пішла з дому та не повернулася. Тоді рідні відразу ж повідомили про це до поліції. Зниклу вдалось лише тепер. Мертвою.

44-річна донька повідомила до Кузнецовського відділу поліції про зникнення матері через дві доби після зникнення. Рідні розповіли, що 77-річна жінка хворіла на склероз.



pic

Правоохоронці за фактом зникнення людини відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Та попри проведені розшукові та оперативні заходи щодо встановлення місця знаходження зниклої, відшукати її не вдалося.

pic

Учора, 9 березня, близько 19 години під час здійснення обходу території лісництва, лісничий у болотистій місцевості масиву неподалік села виявив рештки людини. За залишками одягу, які були поруч, рідні впізнали зниклу безвісти 77-річну жінку.

Під час поверхневого огляду ознак насильницької смерті не виявлено. Остаточну причину смерті визначатиме призначена судово-медична експертиза.

pic

Правоохоронці у ході досудового розслідування ще перевірятимуть усі версії події.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області