З плакатами у руках, касками на голові та у сигнальних жилетках. Так зустрічали будівельники депутатів міської ради. Нагадаємо, на минулому пленарному засіданні депутати призупинили будівництво на вулиці Толстого, 10. Сотні людей в очікуванні. Роботи нема, а забезпечувати родину треба. Тому, аби відстояти свої права будівельники прийшли під стіни Рівнеради. Вимагають, відновити роботу.

Рівнянин Володимир Чарук понад 30 років працює будівельником. Чоловік має велику сім'ю, яку доводиться самотужки забезпечувати. Єдиний дохід - робота на будівництві, а тепер і її нема. Чоловік нарікає: все через місцевих чиновників, які й призупинили будівництво на вулиці Толстого, 10.

Однодумців у пана Влодимира виявилось чимало. Більше сотні будівельників вийшли під стіни Рівне ради. В надії на те, що їх таки почують й дозволять продовжувати роботу. А ще нагадують міським обранцям, що їх робота - це ще й суттєвий вклад у міську скарбницю.

Окрім того задіяли і важку будівельну техніку, яку припаркували неподалік. Кажуть, продовжуватимуть акції протесту доти доки їх не почують.

Година протесту у холод і під дощем бажаного будівельникам не принесла. Депутати Рівне ради вирішили по-своєму: питання щодо відновлення будівництва на Толстого розглядати відразу відмовились. Мовляв, спершу потрібно завершити роботу тимчасової депутатської комісії, а вже тоді на наступному засіданні розглядатимуть це питання.

Така позиція є досить дивною, адже управління архітектури та містобудування Рівне нського міськвиконкому затвердило містобудівні умови і обмеження, які дають право будувати, а керівництво управління культури того ж Рівне нського виконкому виступає проти забудови по вул. Толстого, 10