Сьогодні вночі п’яний водій автомобіля «Opel Movano» виїжджаючи на Льнокомбінатівську не пропусти фуру і влетів під неї. Водії обох транспортних засобів вціліли, а от пасажирку мікроавтобуса довелося вирізати із понівеченого автомобіля. Вона нині у міській лікарні.

Аварія сталася на вулиці Льнокомбінатівській, поблизу першого будинку. Там близько другої ночі не роз’їхалися «Opel Movano» та вантажівка «Scania». За кермом буса перебував 21-річний рівнянин.

Бус опинився під вантажівкою. У понівеченому салоні затисло пасажирку, яка їхала в «Opel“. Тож, щоб дістати зсередини травмовану 25-річну Дарину довелося залучати рятувальників, які і розрізали бус.

Каретою швидкої потерпілу з переломами ніг та закритою черепно-мозковою травмою доставили у рівненську міську лікарню, де спершу госпіталізували у реанімаційне відділення. Нині її перевели вже у травматологію – в неї перелом ноги у кількох місцях. Так у розмові повідомила сама Дарина. Вона почувається погано. А от водій автомобіля ,в якому та їхала тепер очевидно відповідатиме за скоєння ДТП. Він на момент аварії був п’яний.