Сьогодні близько о пів на першу ночі у с. Зносичі Сарненського району під час зіткнення двох мотоциклів загинули водії, а двоє їх пасажирів отримали травми. Один перебуває у тяжкому стані в реанімації.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце пригоди, встановила, що на вул. Жовтневій у с. Зносичі сталося зіткнення двох мотоциклів «Viper» і «Kinlon». За кермом «Viper» перебував 19-річний Анатолій, а «Kinlon» - 20-річний Роман. Обидва вони від отриманих травм загинули на місці пригоди.

17-річний Максим, пасажир мотоцикла «Viper», із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом основи черепа у мозковій комі потрапив до реанімаційного відділення Сарненської центральної районної лікарні. 15-річному пасажиру іншого мотоцикла лікарі надали медичну допомогу та відпустили додому. Хлопець отримав закритий перелом руки. Усі четверо є жителями с. Зносичі.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic

pic