11 березня під час п’ятої сесії Рівненської обласної ради депутат Анатолій Бондар (політична партія Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина») склав свої повноваження заради повернення у зону АТО.

- Мені надійшла пропозиція від побратимів, з якими захищали Дебальцеве. Вирішив повернутися в армію та служити за контрактом, - повідомив Анатолій Бондар.

Із 3 серпня 2014 року по 15 вересня 2015 року Анатолій Бондар був мобілізований до лав Збройних сил України і проходив службу в зоні АТО на території Луганської та Донецької областей на посаді фельдшера ОПВ медичної роти 128 ОГПБр. Має статус учасника бойових дій.

Голова постійної комісії з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції Валентин Крока запропонував нагородити Анатолія Бондара за багаторічну сумлінну працю на благо територіальної громади Рівне нщини, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування Рівне нської області Почесною грамотою Рівне нської обласної ради.

Колеги по депутатському корпусу вчинок Анатолія Бондара сприйняли оплесками та задовільнили його особисту заяву щодо дострокового припинення повноваження депутата Рівне нської обласної ради сьомого скликання.

Надалі це рішення направлять до Рівне нської обласної виборчої комісії для прийняття відповідних рішень згідно з чинним законодавством України.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської облради.