Реабілітувати Майдан в очах Західної Європи. Один із моментів, що спонукав французького режисера Еммануеля Граффа до створення фільму про рівнянина, героя Небесної сотні Олександра Храпаченка. В Україні відбулося усього 2 покази - в Києві та Рівному. Далі стрічку чекає європейське турне - фестивалі та трансляції на національних телеканалах. І все для того, аби правду про подвиг та незламність українців знав увесь світ.

Режисер Еммануель Графф був на Майдані упродовж 10 днів у грудні-січні, і після цього вирішив відзняти стрічку, котра б показала правдиву сторону тих буремних подій.

Олександру Храпаченку було 26 років, влітку 2014 року він мав намір одружитися зі своєю дівчиною Катериною. Та 20 лютого на Інститутській куля снайпера поцілила у нього, зруйнувавши всі плани на майбутнє. Нині наречена, друзі та побратими прийшли на Рівне нську прем"єру стрічки, та з гордістю згадують Сашка - для них він приклад незламності, доброти, уособленням свободи та незалежності.

Режисер вдячний близьким за участь в зйомках та допомозі при створенні фільму. Наголошує, що саме їх спільний біль, переживання зробили цю стрічку саме такою, як вона є. У планах режисера показ фільму у Франції, Швейцарії, Бельгії, а також на фестивалях та національних телеканалах Європи.