Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, на Рокитнівщині ((http://www.rivne1.tv/news/62188)(виникла сутичка між жителями селища Рокитне та села Єльне)).

Про те, що з села Рокитного у село Єльне виїхали майже 30 озброєних осіб, на спецлінію «102» повідомив сьогодні о 10:25 годині невідомий. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу.

Упродовж години до поліції надійшла інформація про стрілянину у селі Єльне. А вже о 12:30 правоохоронці зафіксували повідомлення про поранених і два пошкоджених автомобілі без номерних знаків.

Як з’ясували поліцейські, із села Рокитне у Єльне на десятьох автомобілях без номерних знаків приїхало кілька десятків чоловік, одягнених у балаклави та декілька з них – у камуфльований одяг. При собі вони мали гумові кийки, дерев’яні палиці та зброю. Під час сутички з місцевими жителями виник конфлікт, який переріс у бійку, в результаті якої пролунали постріли. Внаслідок цього до Рокитнівської ЦРЛ доставили із кульовим пораненням правої гомілки з травматичної зброї 46-річного жителя с. Єльне та 56-річного односельчанина – із осадженою раною правої гомілки. Ще двоє місцевих мешканців 24-х та 29-ти років отримали гематому голови. Після надання медичної допомоги у фельдшерсько-акушерському пункті їх відпустили додому.

З місця події вилучили два автомобілі «ВАЗ 2101» та «Mitsubisi Pajero» без номерних знаків, на яких приїхали підозрювані.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області, за цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління НП в Рівне нській області Сергій Максимов. — Правоохоронці встановлюють обставини інциденту, вид зброї, з якої стріляли, та осіб, причетних до нього.

Триває досудове розслідування.

pic

pic

pic