Захмелілі чоловіки так посперечались, що 60-річний мешканець Майдану встромив своєму меншому брату ніж у серце. Той помер у своєму ліжку від втрати крові. Тепер на братовбивцю чекає покарання за законом, а це до 15 років в’язниці.

Брати жили ось у цьому батьківському будинку. Двоє холостяків – 48-ми та 60-ти років мешкали тут зі своїм стареньким батьком. Напередодні 83-річний господар викликАв додому фельдшера. Адже свого меншого сина після чергової вечері зі спиртним на ранок застав окривавленим у власному ліжку.

Очевидно, оковита його зморила так, що він, після сварки з братом ліг спати, замість того, щоб викликати до пораненого медиків. Конфлікти між чоловіками траплялись не одноразово. І цього разу все закінчилось трагедією. Хоча, місцеві запевняють обидвоє братів були не пропащими, вміли заробити, а вміли і випити.

Тепер 60-річному чоловікові доведеться малювати за гратами. Адже взяття його під варту – це питання часу. Нині він достеменно пояснює правоохоронцям, чому взявся за ніж і встромив його у серце брата.

За вбивство брата чоловік може на 15 років загриміти за грати, один залишився 83-річний батько, який враз втратив двох синів.