Близько 30 співробітників підрозділів Головного управління Держслужби з НС завітали в обласну станцію переливання крові, щоб здати кров для онкохворих дітей, які перебувають на лікуванні у відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні.

Кожен рятувальник здав по 450 мл. крові.

Даний захід був ініційований благодійним фондом «Скарбниця Надії» спільно з обласною станцією крові та приурочений до Міжнародного дня онкохворої дитини. Окрім рятувальників участь у здачі крові вже прийняли військовослужбовці ОК «Захід», співробітники поліції та СБУ.

«Врятувати життя людині можна не лише своїми професійними діями, але й участю у благодійній акції. Якщо ми можемо допомогти, то повинні це зробити: адже немає нічого більш ціннішого, ніж людське життя. Ми дуже сподіваємося, що наша кров допоможе діткам якнайшвидше одужати», – наголосив начальник Головного управління ДСНС у Рівне нській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

Нещодавно рятувальники здавали кров, щоб урятувати життя новонародженої дівчинки, а також активно допомагали в поповнені запасів «банку крові» для потерпілих громадян в різноманітних нещасних випадках і учасників АТО, які отримали поранення в зоні проведення бойових дій.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

pic

pic