Сталося це в районі Автовокзалу на будівництві. На щастя, пішоходи, біля яких впала металева конструкція відбулися переляком. На Київську виїхали всі оперативні служби, адже кран звалився просто на пішохідну доріжку, і за пару метрів від дороги, дивом нікого не зачепивши.

30–метровий кран на будівництві за адресою Київська, 67а почав хилитися сьогодні близько 11-ої. Рівнянка Ірина якраз йшла пішохідною доріжкою, як почула скрегіт, що долинав з будівництва.

Жінка дивом вбереглась від травм. 19-річна дівчина, яка йшла їй назустріч теж вціліла. Втім від пережитого сильно злякалась. Пані Ірина викликала на місце правоохоронців, а дівчину взялися оглядати медики.

На Київську з’їхалися оперативні служби. Одні оглядали місце події, опитували свідків. Інші забезпечували безпеку людей. Адже повз будівництво пролягає одразу дві пішохідні доріжки. Розбиратись в інциденті має управління архітектурно-будівельної інспекції. Адже на початку місяця якраз перевіряли металеву конструкцію і тоді вже виявили порушення.

На місце падіння будівельного крана виїхали і працівники тролейбусного управління. Бо до проїжджої частини від місяця падіння металевої конструкції лічені метри.

Як з’ясувалось пізніше, металеву конструкцію мали демонтувати, адже на кран не було документів. Очевидно, він звалився якраз в процесі демонтажу. На ньому у момент падіння була людина.

Правоохоронці нині з’ясовують всі обставини інциденту, потерпілих немає, тож питання про відкриття кримінального провадження поки вирішується. Швидше всього, будівельники відбудуться штрафом. Наскільки жорстоким буде і чи буде покарання за порушення, яке ледь не призвело до людських жертв, "Патруль" обов’язково розкаже.