Рівне 1 поряд зі своїми глядачами! У рамках проекту "Телемайдан: запит на зміни" команда Першого місцевого вирушає у найбільші міста області. У виїзній студії Рівне 1 на майданах міст зійдуться і місцева влада і жителі населених пунктів. Другі, аби спитати про стан справ у регіоні, а перші ж аби прямо відповісти на закиди виборців. Першим такий телеміст зустрів Здолбунів.

На запитання місцевих жителів відповідали міський голова Здолбунова, голова райдержадміністрації та заступник голови районної ради. А у рівненській студії зібрали експертів з різних галузей, які коментували усе, що відбувалося у Здолбунові.

За словами постійного експерта телемостів у сфері житлово-комунального господарства, важливо, щоб влада йшла до людей і вони спілкувалися між собою. Тож першим ефіром задоволений.

Телемости у рамках проекту "Телемайдан: запит на зміни" - це іще одна нагода дізнатися чим насправді живуть звичайні рівненчани, переконаний іще один експерт. Каже, перший ефір справив хороше враження, а ще пропонує розширити коло запрошених.

Попереду у проекту телемости із десятком інших міст області. А вже у четвер 19.00 виїзна студія Першого місцевого працюватиме на майдані Незалежності у Рівному. До участі запрошені міський голова Рівного Володимир Хомко та голова обласної державнї адміністрації Віталій Чугунніков. Команда "Телемайдану" переконана, рівняни готові до діалогу з владою, а от чи готова влада до діалогу?