19 березня, о 20:30 проводитиметься Всесвітня кампанія "Година Землі".

Департамент екології та природних ресурсів Рівне нської ОДА звертається до всіх небайдужих громадян, підприємств та організацій краю долучитись до акції «Година Землі-2016», 19 березня об 20:30, вимкнути світло хоча б на одну годину – для поширення ідеї економії енергоресурсів та збереження природних ресурсів.

Акція «Година Землі» була започаткована у м. Сідней (Австралія) у 2007 році. Сьогодні подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилися більше 7000 міст у 172 країнах зі всього світу. Мета акції – привернути увагу громадськості до проблеми зміни клімату, вимкнувши світло на одну годину, тим самим демонструючи необхідність об’єднання людей усього світу для боротьби зі зміною клімату.



pic

У цьому році в рамках «Години Землі» в Україні також триває інтернет-флешмоб «Естафета добрих справ», який закликає людей підтримати «Годину Землі», здійснювати добрі, корисні для планети вчинки, ділитися результатами з іншими та передавати естафету друзям.

Для участі в Естафеті потрібно зняти відео до 20 секунд про свою добру еко-справу та викласти його в соцмережах із хештеґом #estafeta_dobra.

Про це повідомили з прес-служби Рівне нської ОДА

pic