Сергій Семенець \потрапив до лікарні із черепно-мозковою травмою. Його окривавленим біля власного будинку в Зорі побачили сусіди. \ Він був без свідомості і скільки пролежав біля своєї автівки не ясно. Пана Сергія вже прооперували. При яких обставинах він отримав травму встановлюють правоохоронці, влада міста каже – інциденту передували погрози. Медики нині борються за життя чоловіка.

Непритомним Сергія Семенця знайшли неподалік від п’ятиповерхівки у Зорі, де чоловік проживає з сім’єю. Він невідомо скільки пролежав біля «Daewoo Lanos», це його авто.

Чоловіка у важкому стані швидка доставила до Рівне нської міської лікарні. У нього медики діагностували забої головного мозку, крововилив у мозок. Стан розцінили як стабільно важкий, провели консервативну терапію. Тут він прийшов до свідомості, але за кілька годин його стан значно погіршився.

Зараз Сергій Семенець у відділенні нейрореанімації, він на апаратному диханні. Характер важкості травми не дає змоги говорити про позитивні зміни після операції. Нині він у комі. Травми які він отримав кажуть медики, могли бути і від падіння і від чийогось удару.

Син Сергія Семенця каже, батько не говорив про проблеми на роботі чи якісь погрози. Та й не сказав би, якби були. На серце теж не жалівся, хоча лікарі побачили у пацієнта порушення серцевого ритму. Це ймовірно, могло стати причиною тимчасової втрати свідомості, після чого він міг впасти. Але керівник міста наголошує – останнім часом виникає багато будівельних скандалів. Тож припускає, що Сергівй Семенець міг постраждати через роботу.

Правоохоронці вже розслідують кримінальне провадження, порушене за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень, шукають очевидців події.

Тому, зараз найважливіше, щоб начальника управління містобудування та архітектури Рівного пішов на поправку. Тоді можливо пригадає події середи, після яких він опинився у скрутному стані.