21 березня о 14.00, у Міжнародний день людей із синдромом Дауна, у Рівному відбудеться Благодійний фотопроект «Ще більше сонця!!!» та флешмоб «Lots of Socks».

- Двадцять перший день третього місяця був обраний не випадково, щоб показати, що синдром Дауна пов`язаний із наявністю у клітинах людини 3-тьої хромосоми у двадцять першій парі. Це символічно, що саме сьогодні буде представлено 21 світлину наших діток. Також в знак солідарності та підтримки «сонячних дітей» можна буде долучитись до флешмобу «Lots of Socks» (Багато шкарпеток). Зібрані кошти будуть використані на розвиваючі заняття для дітей з синдромом Дауна, - розповіли організатори акції.

Акція «Lots of Socks» ініційована міжнародною організацією Down Syndrome International. Мета цього міжнародного руху – звернути увагу суспільства на проблеми людей з синдромом Дауна. Акція пропонує кожному в цей день одягнути різнокольорові шкарпетки і за допомогою такого незвичайного аксесуара відчути себе не таким, як усі, і зрозуміти, що значить жити під пильним поглядом оточуючих. Виставку можна побачити у фотогалереї в торговому центрі, по вул.Короленка, 1.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської облради

pic