В селі Вілія, Острозького району спортивний захід перетворився на справжнє свято, сповнене рухової активності та позитивних емоцій. Місцем проведення фестивалю була Вілійська ЗОШ.

Змагання були дуже емоційними. Ніхто з учасників не хотів віддавати перше місце, проте в запеклій боротьбі перемогу змогла вибороти команда з села Межиріч, під назвою «Дружба», їхні односельчани з команди «Зірка» отримали срібло.

Решту місць розділили між собою представники Вілійської ЗОШ: бронза дісталася учням з команди «Старт», четверте місце посіла команда «Патріоти» і попри оптимістичну назву, п'яте місце зайняла команда «Перемога». Всі учасники проявили справжню спортивну дисципліну і повагу до суперників, тому атмосфера на фестивалі була приємною і товариською. На командних змаганнях фестиваль не закінчився.

Після визначення найкращої команди, учні встановлювали, хто ж вартий перемоги в особистому заліку. Тут боротьба розгорнулася не менша ніж в ході командних змагань. Переможницею в конкурсі з обертання обруча стала Анастасія Кірись. Зайда Ніна не мала рівних в конкурсі з скакалкою. Тарас Хатмулін виявився найкращим в жонглюванні футбольним м’ячем, а Петро Семенюк здолав усіх суперників в конкурсі під назвою «Володар кілець».

Переможці та призери у командних змаганнях були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівне нській області.

Про це повідомили з прес-служби Рівне нської облради

pic

pic