За 54 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— До поліції повідомив 33-річний рівнянин, що невідома особа у його малолітньої доньки викрала мобільний телефон. Оперативники встановили, що крадіжку скоїла 27-річна місцева мешканка. Триває досудове розслідування.

— До Радивилівського відділення поліції звернулася 53-річна жителька с.Опарипси та повідомила, що невідома особа з її нежилого господарства у селі Крупець, шляхом пошкодження навісних замків викрала металевий диск до автомобіля «ЗІЛ» та сільськогосподарський інвентар. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 43-річний житель села Полуничне. Правоохоронці викрадене вилучили та повернули власниці.

— Оперативники Дубровицького відділення поліції встановили, що крадіжку товарно - матеріальних цінностей з магазину у с.Грицьки скоїв 19-річний житель с.Кідри Володимирецького району. Триває досудове розслідування.

— Працівники Дубенського відділу поліції встановили, що крадіжку металевих воріт із приватного підприємства у с.Берег скоїв 40-річний місцевий мешканець. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

Про це поідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області