Маєш, що сказати місцевій владі? Приходь на майдан. Команда "Першого місцевого" робить все можливе, аби рівненчани мали змогу зустрітися із місцевою владою. Поглянути в очі своїм обранцям та поставити запитання. Виїзна студія прямуватиме у найбільші міста області, аби жителі з усіх куточків Рівненщини були почутими. Більше у сюжеті Інеси Пославської.

Чиновників вивели на майдан. Команда "Першого місцевого" продовжує цикл телемостів "Телемайдан: запит на зміни". Тепер, поставити незручне та наболіле запитання нашій владі може кожен рівнянин. Місцеві, обласні, районні депутати та чиновники не зможуть відмовчатись - доведеться говорити. А їхні відповіді оцінюватимуть експерти у студії.

На майдані Незалежності зібралося чимало рівнян. Всі хочуть, аби їх почули. Вони переконують - такі зустрічі є вкрай необхідними.

У рамках проекту "Телемайдан: запит на зміни" команда "Першого місцевого" прямуватиме у найбільші міста області. Це унікальна можливість для жителів найвіддаленіших куточків Рівне нщини поспілкуватися віч-на-віч з посадовцями. Бути не тільки почутими, а й вказати владі на недоліки.

Проект тільки стартував, а вже здобув прихильність у рівнян. Попереду - нові міста, відверті розмови та гострі запитання.