Run, Rivne, run. На стадіоні "Авангард" відбулося перше офіційне тренування рівненського клубу бігу. Незважаючи на прохолодну погоду до тренувань долучилося майже сотня рівнян. Серед них і відомі у місті особистості і зовсім юні бігуни. Як пройшли перші тренування - бачила Юлія Павленко.

На термометрі -4, а на стадіоні Авангард зібралося майже сотня рівнян. Усі вони прийшли на перше офіційне тренування Rivne Running Club. Спочатку розминка, а потім - на старт.

У Мілана та Наталії спільна мета - здоровий спосіб життя, до цього й закликають інших.

Долучився до першого тренування і відомий рівненський спортсмен майстер спорту міжнародного класу з бігу Вадим Слободенюк. Він же - один із ініціаторів створення рівненського клубу.

Незважаючи на морозну погоду захід виявився масовим. Ще один із ініціаторів рівненського клубу бігу радіє, що весняний холод рівнян не злякав, і охочих зробити кілька кіл стадіоном виявилося значно більше, аніж очікували.

По завершенню рівнян частували смачним гарячим чаєм, а також учасники мали можливість долучитися до Rivne Running Club, заповнивши анкету. організатори переконують: разом з рівнянами й надалі пліч-о-пліч до здорового способу життя бігтимуть спортсмени зі світовим ім'ям.