Аварія сталася на центральній вулиці Рівного. За кермом БМВ була рівнянка, а в салоні двоє пасажирів, коли її легковик вилетів на «Mercedes Vito”. В результаті загинув пасажир «BMW 525», у його кермувальниці перелом ноги, інші учасники аварії відбулися незначними травмами.

Аварія сталася о 3:34 ранку біля Лагуни. Про це свідчить відео з реєстратора, якому вдалося зафіксувати момент зіткнення. На ньому видно як автомобіль «BMW 525» влетів спершу в «MERCEDES­BENZ VITO”, а той по інерції стукнув «VOLKSWAGEN JETTA». Обидва автомобілі стояли припарковані праворуч на проїжджій частині.

У салоні «VOLKSWAGEN JETTA», який стояв попереду MERCEDES , перебував водій. Юрій каже, підїхав до диско клубу, припаркувався, позаду став MERCEDES.

Титанові диски, що були на задньому сидінні «BMW 525» нанесли травми 23-річному чоловікові несумісні з життям. Очевидці кують, йому пробило голову, він помер на місці. У жінки-водія БМВ був перелом ноги.

22-річний Валентин водій «MERCEDES­BENZ VITO” каже, відбувся розсіченням голови. Від тяжчих травм його врятував підголівник, так сказали чоловіку медики.

В усіх обставинах аварії, яка забрала людське життя розбираються слідчі. Усі транспортні засоби нині на стоянці, адже зазнали значних технічних пошкоджень. Чи була водій на момент зіткнення твереза чи ні, встановить експертиза.