200 доларів вартували посади в.о. військового комісара Корецького районного військкомату. Вчора, 21 березня, його затримали під час отримання хабара. У кишені військового виявили 1400 гривень. Звідки гроші, майор пояснити не зміг.

Як розповів під час брифінгу військовий прокурор Рівне нського гарнізону Володимир Волик, військослужбовець вимагав у жителя Рівне нського району 500 доларів за вирішення питання щодо непризову на військову службу.



pic На фото: військовий прокурор Рівне нського гарнізону Володимир Волик

200 доларів в.о. військового комісара отримав раніше. Під час вимагання іншої частини грошей його затримали військова прокуратура Рівне нського гарнізону за підтримки відділу боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Рівне нській області. У майора вилучили з кишені 1400 гривень. Опору не чинив.

Читайте також: Рівне нщина: Стало відомо де і за скільки хабарник "відмазував" від армії [ФОТО]

За словами Володимира Волика, військовий був тимчасово призначений на цю посаду і виконував обов'язки всього два дні. Тобто на третій день роботи його затримали на хабарі. Чоловіку близько 40 років. Тепер йому загрожує від 5 до 10 років за ґратами, позбавлення права займати певні посади або займатись певною діяльністю на строк до 3 років та конфіскація майна. Обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою Крапку у цій справі поставить суд, поки що триває досудове розслідування.