Пропрацював два дні і погорів на хабарі. Мова йде про виконувача обов’язків військового комісара Корецького райвійськкомату. Його затримали під час оджержання хабара в 1400 гривень, перед цим він вже отримав 200 доларів. За ці гроші військовий комісар мав допомогти призовнику оминути військову службу. А тепер сам може на 10 років загриміти за грати.

На Рівне нщині на хабарі погорів виконувач обов’язків військового комісара. Чоловік не встиг нагріти робоче крісло, як вже його проміняв на ізолятор. Адже на гарячому, під час отримання 1400 тисячі гривень його затримали співробітники військової прокуратури та відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в області.

Комісара Корецького військкомату одразу ж взяли під варту, нині питання про обрання йому міри запобіжного заходу поки вирішується. Затримали чоловіка у військкоматі, пропрацював він там військовим комісаром неповних три дні.

За отримання хабара комісар може не тільки від 5 до 10 роікв провести за гратами ,у нього можуть вилучити майно. На хабарника вказав житель Корецького району, у якого той вимагав гроші.

Затриманий опору не чинив , але й пояснювати, звідки у його кишені взялися гроші не зміг. Йому близько 40-ка років, як і де він проведе наступні роки вирішить суд, нині ж у справі триває слідство.