Весільний макіяж – це чи не основна складова, яка доповнює образ нареченої. Аби підкреслити ніжність і романтичність образу нареченої, необхідно зробити природний і легкий весільний макіяж.А як зробити його неперевершеним, читайте далі.

Насамперед потрібно подбати про те, щоб макіяж залишався ідеальним як мінімум 12 годин. Для початку потрібно подбати про основу весільного макіяжу. Вона повинна бути напівпрозорою і мати хорошу здатність покривати шкіру обличчя, при цьому не створюючи ефекту маски. Основу краще наносити тонким шаром. В спеку, щоб макіяж не потік, використовуйте гель або нежирний крем.



pic

Коли тон уже нанесений – підкресліть вилиці обличчя. В цьому вам допоможуть рум'яна бежевого відтінку, а ще краще – тонального крему на 2-3 тони темніше, ніж основний колір.

Якщо у вас плаття білого кольору, слід вибирати тональний крем на один тон світліше шкіри: в білосніжному вбранні вона буде виглядати трохи темніше, ніж насправді.

При використанні рум’ян – не забувайте про почуття міри аби виглядати природньо.

Тіні для весільного макіяжу краще обирати світлі і неяскраві рожеві, бежеві, бузкові, фіолетові, сріблясто-сірі, коричневі, але все залежить від кольору ваших очей.

Власницям світлої шкіри підійдуть попелясто-рожеві, а також ніжно-бузкові, перлинні тони, для середньої і смаглявої шкіри - персикові, золотисті і темно-бежеві відтінки.

Оптично «відкрити» і збільшити очі допоможуть білі тіні, при умові, якщо у вас світла шкіра, або кремові тіні, якщо шкіра засмагла або смаглява.



pic

Якщо ви хочете, щоб ваш макіяж доповнювала підводка, то пам’ятайте про головний критерій при її виборі – колір ваших очей.

Блакитним і сірим очам підійде м'яке підведення такого ж кольору по нижньому повіки. Якщо при цьому шкіра теплого відтінку, то на верхню повіку можна нанести тіні персикового кольору – дуже вдале поєднання.

Зеленооким дівчатам рекомендується підкреслити нижню повіку зеленої підводкою, а на верхнє нанести рожеві, бордові або коричневі тіні. Таким чином очі стануть ще яскравіше.

Якщо ви власниця карооких очей, то вам більше підійде дуже тонка підводка по верхньому повіки і тіні в бузковій або рожевій гаммі.



pic

Для завершення весільного макіяжу очей використовуйте водостійку туш чорного, коричневого або сірого кольорів. Це зробить погляд виразнішим.

Стресові ситуації та алкоголь можуть викликати піт, тому подбайте про те, щоб вся косметика була водостійкою.

Всі ці поради зроблять Ваш весільний образ доповненим та неперевершеним.