Волосся — це окраса кожної жінки. Густе та довге волосся додає жіночності та вишуканості. Природньо, що для того, щоб відростити гарне волосся потрібні місяці, а то і роки. Тому часто жінки застосовують інший метод — нарощення волосся.

Насправді, існують кілька методик нарощення волосся, кожна з яких має свої особливості. Це італійська, іспанська, англійська та інші. Найбільшого поширення здобула саме італійська методика, яка полягає у нарощуванні волосся креатиновими капсулами. Креатин є складовою частиною натурального волосся і тому не завдає йому шкоди. Крім того, така технологія створює образ натурального волосся.

Як стверджують майстри, нарощення при правильному виконанні процедури, не є шкідливим. Водночас варто знати, що якщо у вас дуже випадає волосся, просто «лізе цілими пасмами», в такому випадку процедура нарощування не врятує, а лише нашкодить. Так що нарощення можливе тільки після лікування.

Є деякі категорії людей, яким не можна нарощувати волосся — це люди, які проходять курс хіміотерапії; при облисінні; людям, які приймають сильнодіючі антибіотики і гормональні препарати; не бажано нарощувати волосся до 16 років.

Важливо пам'ятати, що корекцію нарощеного волосся треба робити максимум через два-три місяці. Коли ж дівчата “переношують” волосся, то це точно може нашкодити власному.