Колишній директор-п'яниця Будеражської школи знову у центрі уваги. Чоловік переконаний: його звільнили незаконно і вимагає поновлення на роботі. Жителі обурені. Ба більше, екс-директора підозрюють у привласненні документів, без яких випускники можуть залишитися без атестатів. Про "війну" між колишнім директором та місцевими жителями - далі у сюжеті.

Такої слави набув колишній директор Будеражської загальноосвітньої школи, що на Здолбунівщині, Володимир Дмитрук. Про нього місцеві вже складають вірші. Нагадаємо, влітку минулого року його в стані глибокого алкогольного сп'яніння у самісінькому центрі села знайшов односельчанин Микола Поліщук.

За неадекватну поведінку директора звільнили. Жителі села Будераж лише підтверджують: колишній директор школи Володимир Дмитрук із чаркою "дружив".

Колишній директор стверджує - звільнений незаконно. Переконує: його підставили і готується подати апеляцію.

Але столична експертиза підтвердила - відеозапис справжній . Відтак, Здолбунівський районний суд відхилив позов директора. Нині чоловіку загрожує кримінальне провадження. А тим часом освітяни підозрюють Володимира Дмитрука у привласненні документів. А саме: статут та свідоцтво про державну реєстрацію. Вони необхідні для того, аби замовити свідоцтва та атестати випускникам.

Тому райвідділ освіти звернувся в поліцію , щоб з'ясувати чи не привласнив документи колишній директор.