15-річна Попушой Людмила Вікторівна, жителька села Срібне Радивилівського району, зникла ще 9 березня. Її місцеперебування нині встановлюють правоохоронці. У Той день 9-класниця пішла від рідних і досі її місцеперебування невідоме.

До поліції батьки Людмили звернулись 14 березня і повідомили, що 9 березня о 9-ій годині ранку дівчина пішла з дому та не повернулась. Дев’ятикласниця так чинить не вперше так. За останні два роки це вже третє її зникнення. Окрім того під час навчання вона пропускає уроки без поважних на те причин.

У зв’язку із такою поведінкою, неповнолітню минулого року направляли в реабілітаційний центр села Олександрія Рівне нського району. Однак,повернувшись, вона не виправила своєї поведінки.

Зі слів матері, напередодні зникнення, жінка посперечалась із своєю донькою,тому не виключено, що саме через це Людмила покинула домівку. Батьки сподівались, що та сама повернеться, тому до поліції повідомляти не поспішали.

Оперативники Радивилівського відділення поліції нині з’ясовують, де може знаходитися неповнолітня, та перевіряють місця, де перебувала Людмила, коли втікала раніше. Тому просять усіх, хто знає, де може перебувати Попушой Людмила Вікторівна, повідомляйте за номерами телефонів: (063)027-87-00, (063)24-00-295 або 102.