Ви хвилюєтесь за організацію свого весілля? Не можете знайти ідеальну сукню та обрати весільний букет? Складно визначитись з фотографом і тамадою? Тоді наш ТОП-огляд саме для Вас! Ми допоможемо зробити правильний вибір. Читайте далі, де придбати найкращий весільний одяг, як без зайвих зусиль організувати Ваше весілля та яким має бути букет нареченої. Ну і яке ж весілля без тамади і фотографа, який закарбує всі щасливі моменти Вашого одруження. Отож, майбутні наречені, обирайте найкраще для свого весілля!

Міні-маркет весільних суконь

Найбільше, що хвилює кожну з нас, організовуючи власне весілля – це наш зовнішній вигляд. Кожна наречена мріє мати королівський вигляд, тому образ має бути справді незабутнім. Насамперед, для того, щоб виглядати неймовірно нам потрібна сукня.

Впевнені, що Ви збились з ніг, відвідавши ледве не всі весільні салони міста, перемірявши десятки суконь. І що ж потрібно робити вибір.

Але перед цим завітайте у «Міні-маркет весільних суконь».

Сукні тут відрізняються елегантними силуетами, розкішними деталями та витонченим кроєм. Тут вам допоможуть дібрати аксесуари, аби ваш весільний образ був неперевершеним. Професійні та кваліфіковані консультанти візьмуть до уваги усі ваші побажання, аби разом створити унікальний образ. Асортимент суконь постійно оновлюється, проте висока якість залишається незмінною.

У «Міні-маркеті весільних суконь» на Вас чекає великий вибір весільних аксесуарів та різноманітних дрібничок необхідних для вашого свята.

Звертайтеся за адресою:

Міні-маркет весільних суконь: м. Рівне , ринок Дикого (нова площадка 1-го ряду, стара площадка ряду 18а, відділ №4); моб. (097) 904 -15-34.

V&V Studio, відео та фотопослуги

Бажаєте через багато років гортати фотоальбом з прекрасними професійними знімками! Лише уявіть ці неймовірні фото: ось ви ніжно дивитесь одне на одного, а ось кумедно тікаєте від нареченого, від ваших фото віє ніжністю, вишуканістю й загадковістю. Саме такі знімки й відеофільм створять професіонали V&V Studio. Креативний монтаж матеріалу, неординарний підхід у поєднанні з усією необхідною технікою забезпечить неймовірну фотосесію й оригінальний відеофільм.

І повірте - це не пусті слова. V&V Studio більше 15 років працюють у сфері фото й відеопослуг. Професіонали студії мають колосальний досвід. До слова кажучи, за 15 років студія придбала лише найкращу техніку, яка зможе втілити в життя всі ваші забаганки.

Крім того, роботи V&V Studio неодноразово відзначалися Рівне нською місцевою та обласною радою, а минулого року спеціалісти студії стали переможцями фестивалю в Маріуполі за найкращий короткометражний фільм.

Тому будьте певні - у V&V працюють справжні професіонали із 15-річним досвідом. Якість послуг Вам гарантована і Ви можете бути спокійні, адже фото й відеозйомка буде виконана на найвищому рівні.

Звертайтеся за адресою: V&V Studio, відео та фотопослуги м. Рівне , вул. Є. Коновальця, 18; Телефонуйте: (067) 795-43-47, (095) 121-41-73;

Заходьте на сайт: www.videovv.com

Світ квітів «Марина»

Мрієте про елегантне й вишукане оформлення Вашого весілля і створення справжньої квіткової казки, тоді радимо Вам звернутись у Світ квітів «Марина». Саме тут перетворить Ваш бенкетний зал на квітучий сад. У руках професіоналів квіти – справжня прикраса, а не ще одна непотрібна дрібничка на весіллі. Поглянувши на роботи майстрів Світу квітів «Марина» можна сказати лише одне - це справжні квіткові шедеври, які однозначно хотіла б бачити на своєму весіллі кожна з нас.

Звернувшись у Світ квітів «Марина» Ви зможете обрати:

1. Святкові букети різноманітні за формою та кольоровою гамою. Квіти на святкові букети використовуються за бажанням клієнта.

2. Букет нареченої. Професіонали салону з чудовим естетичним смаком дадуть слушні поради, й допоможуть Вам обрати найкращий варіант.

3. Бутоньєрки.

4. Квіточки для гостей.

5. Оформлення келихів.

6. Оформлення свічок.

7. Пляшок із шампанським.

8. Оформлення весільного кортежу.

9. Композиції з живих квітів на столи гостей і молодят.

Квіти в салоні пані Марини завжди свіжі. Індивідуальний підхід до кожного клієнта – гарантований.

Крім того, у салоні Вам запропонують подарункові букети для гостей, а також пакування подарунків в одному стилі з букетом. Також Ви зможете оформити красиві квіткові корзинки різної форми і за доступною ціною.

На Вас чекають за адресою: Світ квітів «Марина»: м. Рівне вул. Майдан Театральний, 3;

Телефонуйте за номером: 067 360 13 52.

Дизайн-студія весільної та вечірньої моди Анни Челишкіної

За витонченою, елегантною та стильною сукнею радимо звернутися у салон Анни Челишкіної, де представлені колекції дизайнерських суконь, а також весільні аксесуари та ексклюзивні прикраси з кришталю, перлів та каміння Svarovski. Сукні виконані з вишуканих італійських тканин та французьких мережив. Декор суконь виконаний вручну – оздоба виключно пришита, а не наклеєна. Гордість дизайн-студії – це корсети, що поєднали в собі максимум краси, комфорту та якості. На відміну від більшості виробників весільних суконь, для виготовлення цих корсетів використовується лише професійна фурнітура з Німеччини – еластичні, спіральні кісточки з медичного сплаву, а не пластиковий регілін. Вони не ламаються та ідеально тримають форму. Для наречених, що не знайшли готову сукню своєї мрії у вітринах магазинів, або мають особливий задум свого образу – тут для Вас пошиють ідеальну сукню, яка підкреслить Ваші принади та приховає недоліки. Пошиття сукні займає від двох тижнів до трьох місяців (залежно від складності обраної моделі). При індивідуальному замовленні можна створити неповторну ексклюзивну сукню, яка підійде саме для Вас.

Контактна інформація: 33000, Україна, м Рівне ;

Дизайн-студія – вул. П. Могили, 28, офіс 36, тел. (0362) 43-28-01 ; (093) 574-42-82;

Салон – проспект Миру 9, тел.(063) 199-95-01.

Електронна пошта: chelyshkina@i.ua;

Сайт: http://annadress.com.ua/.

Креативна тамада-поет Надія

Якщо Ви вирішили відсвяткувати весілля цікаво, весело, то без послуг тамади Вам не обійтися. Сукня, обручки, весільний кортеж, оздоблення зали – це справа смаку молодят. А от тамада – це людина, яка має догодити всім: нареченій і нареченому, їхнім батькам і всім гостям. Тамада є, так би мовити, зв’язковим між кухнею, музиками, слідкує аби все було вчасно та гармонійно. Тамада, власне, є відповідальною за настрій всього весільного бенкету чи іншої урочистості, яка цілковито залежить від її роботи.

Організувати добре, веселе, незабутнє весілля з радістю Вам допоможе тамада і поет Надія, яка має величезний досвід роботи у цій сфері та гарантує чудовий настрій і душевні спогади на довгі роки. Креативні, жартівливі конкурси, вірші та оригінальні сюрпризи – зроблять Ваше свято цікавим та незабутнім.

Окрім весіль, Надія подбає про затишну атмосферу і на Ваших ювілеях, хрестинах, корпоративах, випускних вечорах.

Пані Надія єдина в області підготує персональні вірші (жодних заготовок з Інтернету) до будь-якого свята для Вас і дорогих Вашому серцю людей. Якщо у Вас є бажання поздоровити близьку людину зворушливим, присвяченим тільки їй віршем, Ваш намір допоможе здійснити саме Надія. Не є проблемою оповідка, казка чи вірш на замовлення. Звертайтесь!

Позитив гарантовано!

Креативна тамада і поет Надія: м. Рівне тел. (097) 11-96-796; (063) 457-60-71

Весільна агенція Олександри Сторожук

Як організувати весілля Вашої мрії без турбот та за прийнятною ціною? У Весільній агенції Олександри Сторожук знають як це зробити. Весільний організатор буде Вашим ангелом-охоронцем, який вирішить всі проблеми під час підготовки дня Вашого одруження. Тут Вам гарантують індивідуальний підхід до Вашого свята та зроблять все можливе, аби Ви насолоджувались кожним його моментом.

Надаються такі послуги:

1. Організація весілля «під ключ».

2. Координація весільного дня.

3. Організація виїзної церемонії.

4. Організація освідчення.

5. Івент-організація.

6. Організація річниці весілля.

Якщо Ви забажаєте, щоб на Вашому святі була присутня зірка шоу-бізнесу або відома особа – тут Вам у цьому допоможуть. Скориставшись послугами Весільної агенції Олександри Сторожук, Ви зекономите час, отримаєте високоякісні послуги та збережете гроші. Практичні поради, комплексна організація, консультації і професійна координація – все це Ви знайдете у Весільній агенції Олександри Сторожук.

Звертайтеся: м. Рівне , тел. 098 0200 933; 063 600 7893;

Заходьте на сайти: vk.com/rivneweddingplanner; weddingrivne.professionalwedding.org/.



pic