Із проникаючим ножовим пораненням 25 березня, о третій ночі у Дубровицьку районну центральну лікарню доставили 18-річного хлопця із села Тумень. Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження йому наніс односельчанин.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що у будинок 34-річного чоловіка ввечері ввірвалися 18-річний місцевий житель зі своїм на два десятки старшим приятелем. Спочатку вони накинулися на господаря із кулаками, потім стали душити та вимагати, щоб той покликав на «розбірки» свого брата.

Останній проживав в одному дворі. Привівши брата, чоловік прихопив із собою ще й кухонний ніж. На той момент непрохані гості очікували своїх недругів у кімнаті господаря будинку. Зрозумівши, що знову зачнеться бійка, 34-річний чоловік наніс удар ножем у груди 18-річному хлопцеві.

Потерпілого госпіталізували до районної лікарні, де і прооперували. Його життю нічого не загрожує. Зі слів господаря будинку, який мешкає один, такі візити та знущання з боку молодого чоловіка були не вперше. Через неприязні стосунки та конфлікти, які не обходилися без оковитої, старшому не раз діставалося від молодшого. Однак, що врешті-решт призвело до скоєння злочину, встановлюватимуть слідчі Дубровицького відділення поліції.

За попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру та проводиться досудове розслідування.

Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області)

pic

pic