Жінки мрію продовжити молодість на якомога довший період часу. На це вони витрачають багато коштів та зусиль. Існує чимало косметичних порад, які допомагають зберегти молодість шкіри та тіла. Проте варто знати про три найпоширеніші помилки, які прискорюють процес старіння організму. Уникайте цього у своєму житті і лишайтеся молодими!

ТОП 1: Тотальні недосипання – намагайтеся створити для себе оптимальний графік роботи та відпочинку. Намагайтеся спати не менше семи годин на добу, а краще навіть дев’ять. ЦЕ допоможе не тільки покращити ваше самопочуття, а і позбавить від синців під очима. Постійні недосипання – це не тільки причини багатьох хвороб організму, а і прискорюють процес старіння.

ТОП 2: Надмірне вживання солодощів – якщо ви полюбляєте солодощі, то не захоплюйтеся цим надмірно. Адже солодке не тільки сприяє накопиченню зайвих кілограмів, а і пришвидшує процес старіння. Жири та протеїни, які отримує організм під час споживання солодощів, пришвидшує старіння шкіри, вона втрачає блиск та сприяє утворенню зморшок. Заміняйте цукор медом і солодощі краще заміняйте фруктами.

ТОП 3: Сидяча завантаженість – малорухливий спосіб життя сприяє тому, що усі м’язи в організмі стають погано рухливими. Якщо у вас сидячий спосіб життя, то варто робити перерви між періодами роботи та відпочинку. Ці перерви повинні бути не меншими, ніж на півгодини. Якщо ж до цього додати хоча б 15-хвилинні тренування, то можна призупинити процес старіння.