У Рівному водій збив двох дітей на пішохідному переході. Ті якраз вибігли на дорогу, як водій Мазди вирішив об’їхати інший автомобіль,який зупинився, щоб пропустити пішоходів. Один з хлопчиків одразу ж підвівся і втік, іншого забрали у лікарню. У 10-рінчого хлопчика забої голови та колін.

Аварія сталася в обідню пору на вулиці Грушевського. На нерегульованому пішохідному переході водій Мазди наїхав на двох дітей. Один з них підвівся і побіг як ні в чому не бувало, іншого забрали медики. Інспекторам, які прибули на місце, водій Фольксвагена Т4 розповів, що сталось на пішохідному переході.

Водій Мазди у шоковому стані, їхав не один у салоні була дружина з маленьким сином. Вони не постраждали. В автомобілі зірване праве дзеркало, пошкоджене скло. Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди взялися досліджувати слідчі.

Четвертокласника, який постраждав в аварії доставили у травмпункт із забоєм привушної ділянки зліва та лоба і з забоями колін. Інший школяр, який був з ним на дорозі, не постраждав.