Двох залізничників, які пропускали вантажний потяг, переїхав електропоїзд. Потяг сполученням "Рівне-Львів" наїхав на двох чоловіків між селами Верба та Рудня. Обоє загиблі – працівники залізниці. У той день вони проводили ремонт на коліях, коли їх збив електропоїзд. Одного чоловіка від удару відкинуло на узбіччя, іншого потяг протягнув за собою. Чому досвідчені залізничники не побачили його і потрапили в біду, будуть з’ясовувати правоохоронці.

Ремонтом колій між селами Верба та Рудня займались працівники залізниці. У раці в п’ятницю бригада ремонтників закручувала на рейках болти. Якраз у цей час до них наближався вантажний потяг. Тому двоє чоловіків вийшли на іншу колію. Тією якраз рухався електропоїзд сполученням "Рівне -Львів". Машиніст застосував екстрене гальмування, але запобігти біді вже було неможливо. Від удару одного чоловіка викинуло на узбіччя, другого потяг протягнув за собою кілька десятків метрів, аж поки не зупинився.

Усі обставини трагедії взялися досліджувати слідчі.

Монтер колії каже, діє певна інструкція при виконанні робіт на коліях. Адже залізниця – це місце підвищеної небезпеки. Працівників зазвичай попереджують про наближення потяга.

Загиблі чоловіки не один рік пропрацювали на залізниці. Чому вони не зреагували на потяг – поки не ясно. Видимість у цій частині залізничного шляху добра.