Учора до управління ДПтС України в Рівненській області надійшло спецповідомлення з Городоцького виправного центру управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області (№ 131) про самовільне залишення засудженим до обмеження волі території медичного закладу МОЗ України під час перебування у короткочасному виїзді з приводу лікування 28 березня 2016 року.

Так, засудженому до обмеження волі, було надано дозвіл на відпустку за межі виправного центру з приводу медичного обстеження. Під час здійснення контролю та перевірки даного засудженого під час відпустки було виявлено відсутність даного засудженого на території лікувального закладу. Відразу було оголошено скликання особового складу установи та організовано розшук засудженого. В ході проведення першочергових розшукових заходів «по гарячих слідах» виявити втікача не вдалося.

Про дану подію повідомлено територіальні органи внутрішніх справ та прокуратури. Подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Рівне нського відділення поліції Рівне нського відділу поліції ГУНП України в Рівне нській області. По даному факту проводяться розшукові заходи співробітниками пенітенціарної служби та поліції, повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Рівне нській області.