Безоплатно отримати у власність земельну ділянку в обласному центрі. На 20 ділянок вже підготували відповідні проекти, які мають затвердити депутати міської ради на наступній сесії 31 березня. Тільки от за якою схемою і хто отримає ці земельні ділянки? Депутат Рівнеради розписав усю схему.

Про це пише депутат Рівне ради Володимир Кудрін у спільноті "Рівне нщина політична" у ФБ:

"РІВНЯНИ ІНШОГО ГАТУНКУ АБО ДЛЯ КОГО СТВОРИЛИ ЗЕМЕЛЬНУ ЧЕРГУ

Для тих, хто хоче отримати земельну ділянку у м. Рівне безоплатно у власність для будівництва будинку поза незаконною чергою оприлюдню схему, яку депутати міської ради будуть завершувати реалізовувати 31 березня під час пленарного засідання.

Проекти рішень по безоплатній передачі у власність 20 земельних ділянок для будівництва житлових будинків підготували виконавчі органи нашої міської ради, а окремі чиновники беззастережно всі проекти погодили. На прикладі судді міського суду Куцоконя Юрія Петровича подивимось на схему (проти судді нічого не маю, особисто мав справу у нього, відповідально скажу рішення виносить неупереджено, законно та справедливо. Знайомі, які мали справи у нього теж не скаржились).

Вільну землю рівнян, цілим масивом, а у деяких випадках і не масивом, в оренду бере управління капітального будівництва.

УКБ землю розбиває на ділянки.

На окрему ділянку, навіть не беручи її в суборенду, правильний громадянин розробляє проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність.

Потім управління земельних відносин пише проект рішення міської ради під назвою «Про затвердження проекту землеустрою, припинення права оренди земельної ділянки, розірвання договору оренди землі та передачу безоплатно у власність земельної ділянки…»

Потім Хмилецький, Муляренко, Шевчук, Семенець, Очередько, Таргоній та інші чиновники погоджують проект рішення.

Далі проекти рішень вносять до порядку денного чергового засідання міської ради за два дні до сесії і під час так званої розширеної наради, таким чином проекти рішень не потрапляють до основного порядку денного, який затверджується розпорядженням міського голови та має оприлюднюватись.

Ось за такою схемою, 31 березня двадцять правильних рівнян можуть стати щасливими власниками землі, яка належить всій громаді.

Раз мова йде про власність громади напишу, кому її будемо надавати безоплатно у власність:
Замлинській І.С. – 846 м.кв.
Ромець Г.Г. – 814 м.кв.
Довженко Є.М. – 872 м.кв.
Забужко С.О.
Писарчук Н.В.
Писарчук О.В.
Петрушко В.Б.
Степаненко І.Л.
Гапончук М.М.
Кілюшик Л.С.
Скакальська Г.П.
Куцоконь Ю.П.
Крилова Т.Й.
Ярмолка І.В.
Лисак В.М.
Лисак Г.П.
Троян Ю.В.
Олинець А.М.
Железнюк М.Ю.
Бойчук С.М."



pic

pic

pic

pic

pic

pic