Засуджений попросився у лікарню, звідти й втік. Хоча мав усі шанси вже за місяць-другий вийти із місць позбавлення волі. Михайло Кізима із Дрогобича був засуджений за грабіж та крадіжку, з початку року перебував у Городоцькому виправному центрі. Звідти вчора його і привезли на обстеження в Клевань, у рівненську райлікарню, куди й госпіталізували. Але вже до кінця дня той втік з лікарняної палати. В’язня поки шукають.

Учора 34-річного Михайла Кізиму, який у січні був переведений в Городоцький виправний центр втік з лікарні. В’язень поскаржився на самопочуття, його турбувала виразка шлунку. Тож в установі вирішили, що його мають обстежити медики Рівне нської районної лікарні, що у Клевані.

Але лікуватись очевидно, Михайло не бажав, бо вже до кінця дня залишив лікарняну палату і зник в невідомому напрямку. За гарячими слідами відшукати його не вдалося. Та й поведінка Михайла не викликала підозр.

Більше того, він мав усі шанси вже невдовзі вийти на волю. Хоча покарання за крадіжку і грабіж передбачало ув’язнення до 2017-го року. Напередодні спецкомісія вирішила, що Михайло має можливість вийти на волю достроково.

Але суду він не дочекався, натомість накивав п’ятами. Зараз його шукають. У Михайла є дружина на Львівщині, можливо він направився туди. Пенітенціарії ж просять повідомити будь-яку інформацію, що допоможе встановити місцезнаходження втікача.