Працівники пенітенціарної служби в Рівненській області затримали засудженого Городоцького ВЦ, який скоїв втечу з лікувального закладу.

29 березня 2016 року було затримано засудженого до обмеження волі Городоцького виправного центру управління ДПтС України в Рівне нській області (№131), який 28 березня 2016 року самовільно залишив територію медичного закладу, перебуваючи у відпустці з приводу лікування.

До теми: В'язень зник у Клевані. Грабіжник втік з районної лікарні

Так, 29 березня 2016 року в результаті оперативно-розшукових заходів, групою переслідування управління ДПтС України в Рівне нській області, завдяки взаємодії співробітників Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області та Ковельського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області засудженого до обмеження волі було затримано.

До теми: Засуджений попросився у лікарню, звідти й втік [ВІДЕО]

Про факт затримання втікача повідомлено територіальні органи внутрішніх справ та прокуратури. Рівне нським районним відділенням поліції Рівне нського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівне нській області дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ст.390 ч.2 Кримінального кодексу України (неповернення до місця відбування покарання особи, засудженої до обмеження волі, якій було дозволено короткочасний виїзд, після закінчення строку виїзду).

По даному факту проводиться перевірка.

Повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Рівне нській області