Ви вирішили організувати весілля на природі? Вітаємо, відмінний вибір! А якщо все ще сумніваєтеся – ось вам кілька вагомих аргументів «за». Цікавих ідей та корисних порад, щоб розвіяти всі ваші сумніви.

Почнемо з очевидних (хоча і не з першого погляду) плюсів організації весільного свята на відкритому повітрі.



pic

По-перше, можна бути на 100% впевненими, що у вас буде відмінне весілля (від інших).

Порада: простора територія – це, звичайно, добре. А ось «безмежні простори» – зовсім інша справа і для весільної церемонії категорично не підходить. Не хочемо ж ми гостей дорогих не дорахуватися! Весілля на природі, на території, що охороняється – відмінний варіант, який допоможе поєднати приємне з корисним (точніше – безпечним!)

По-друге, організація весілля на природі не обмежує вас у часі. Не хочете загубитися серед десятків інших весільних пар, тупцювати в черзі «рука в руку» з чужими гостями і слухати до болю знайому і заїжджену, як стара платівка, мова «уповноваженого працівника» РАГСу? Ви можете провести весільну церемонію за своїм власним розкладом. Виїзна реєстрація шлюбу – те, що потрібно, все пройде без поспіху.



pic

При цьому ви можете скласти індивідуальний сценарій реєстрації. Чи буде він схожий на церемонію в нашому РАГСі або на класичний європейський варіант – вирішувати тільки вам. Проявіть трохи фантазії – і традиційний обмін обручками може перетворитися на чудовий і магічний ритуал, романтика якого ще довгі роки буде зберігати і оберігати ваші почуття.

Порада: якщо задумали «нестандартну» весільну реєстрацію, обов'язково за декілька днів до церемонії проведіть генеральну репетицію з музикантами і головними учасниками – нехай «входять в роль» заздалегідь. А то замість граціозної ходи назустріч своїй долі доведеться вам бігати і розставляти всіх по місцях, на ходу підказуючи кожному, що робити далі.

По-третє, на відкритому повітрі у вас є прекрасна можливість вразити гостей різними «спецефектами». І тут, до речі, чимало варіантів: від традиційних білих голубів, кульок і конфеті – до об'ємних сердець-ліхтариків, «салюту» з живих метеликів, штучного снігу і незабутнього польоту на повітряній кулі. А ввечері обов'язково організуйте лазерне шоу, «вогняний дощ», феєрверк або салют.

Порада: щоб не «змішалися в купу коні, люди» – розділіть спецефекти за часом. Не залишайте все на «заключний акорд», дозуйте задоволення! Нехай кожен новий сюрприз буде сприйматися гостями «як останній» – так він залишить набагато більше емоцій і не загубиться в «загальній юрбі» яскравих вражень.

І на закінчення ще декілька порад.

Організація весілля не терпить суєти, тому не відкладайте все на останній момент. Продумайте заздалегідь усе до дрібниць.



pic

Приділіть особливу увагу наступним моментам:

1. Намети, тенти і навіси. Їх стильне оформлення і оригінальне освітлення додадуть особливий шарм вашому весіллі. До того ж саме вони допоможуть вам і вашим гостям сховатися від спеки або дощу.

2. Кейтеринг. Якщо говорити по-російськи, то це – шикарний ресторан «з доставкою додому» (у нашому випадку – на природу). Найчастіше, з обслуговуванням. Дуже зручно!

3. Музичний супровід. Заздалегідь обговоріть мелодію для реєстрації. А перший танець молодят не зайвим буде прорепетирувати окремо.

4. Доставка гостей до місця церемонії (і назад!). Подбайте про комфортабельному і місткому автобусі. А по дорозі можна влаштувати цікаву і пізнавальну екскурсію.

Не забудьте про:

1. Банкетні картки, які без метушні «розсадять» гостей по місцях

2. Пам'ятні сувеніри для гостей (дрібничка, а приємно!)

3. Пелюстки троянд, дрібні монетки і рис – на удачу!

І нехай ваше весілля стане казковим та незабутнім!

Джерело: vesillja-na-prirodi-idei-poradi-rekomendacii/