Увечері 29 березня в Рокитнівську центральну районну лікарню із ножовими пораненнями доставили двох жителів села Карпилівка. 39-річного мешканця села Борове, причетного до скоєння злочину, розшукують поліцейські.

Слідчо-оперативна група встановила, що компанія молодиків із Карпилівки поїхали автомобілем «Mercedes-Benz 208» у кафе сусіднього села Борове. Коли хлопці близько 18-ї години вирішили повернутися додому, 21-річний водій, здійснюючи маневр розвороту, випадково зачепив припаркований автомобіль «ВАЗ-2115».

Між двома водіями виник конфлікт, в ході якого 39-ти річний власник ВАЗівки, місцевий житель, схопив ножа та наніс ним два удари в груди 21-річному хлопцеві. У сутичку втрутився 27-річний пасажир іномарки, який теж отримав ножове поранення в живіт.

Обох чоловіків госпіталізували в хірургічне відділення Рокитнівської центральної районної лікарні. Їхній стан медики оцінюють як задовільний, життю нічого не загрожує.

Сам кривдник з місця події втік. Правоохоронці проводять оперативні та розшукові заходи щодо встановленню місця перебування 39-ти річного зловмисника.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУ НП у Рівне нській області, за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

pic

pic

pic