Учора, 29 березня, у приймальне відділення обласної лікарні з численними травмами доставили 31-річного жителя села Шпанів.

Обставини, за яких чоловік їх отримав, встановлюють поліцейські.

Зі слів матері потерпілого, 25 березня її син ходив за березовим соком із товаришами. Ввечері, коли повернувся додому, розповів, що у лісі на щось упав. Видимих тілесних ушкоджень чи синців на ньому матір не побачила, але впродовж наступних чотирьох днів він скаржився на біль у ребрі.

Чоловікові стало зле 29 березня. Лікарі у тяжкому стані доставили його до Рівне нської обласної клінічної лікарні.

Після оперативного втручання медики діагностували у потерпілого розрив селезінки, внутрішню кровотечу тяжкого ступеня, геморагічний шок. Наразі його стан важкий.

— За частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України поліцейські відкрили кримінальне провадження, — повідомив начальник Рівне нського районного відділення поліції Віталій Дмищук. — Правоохоронці з’ясовують обставини отримання чоловіком тілесних ушкоджень, а також встановлюють осіб, які можуть бути причетні до скоєного кримінального правопорушення. Проводиться досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.