За добу до поліції надійшло 42 повідомлення про скоєння крадіжок. За 24 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Острозького відділу поліції повідомив 39-річний острожанин, що з приміщення будинку культури невідома особа викрала фотоапарат марки «Canon». Оперативники встановили, що крадіжку скоїв 42-річний чоловік без постійного місця проживання.

До поліції з письмовою заявою звернувся 27-річний костопільчанин та повідомив, що невідома особа під час перебування його у місцевому кафе викрала гроші у сумі 200 доларів США, близько 400 гривень та мобільний телефон. Оперативники встановили, що крадіжку скоїв 28-річний місцевий мешканець. Триває досудове розслідування.

У 38-річної рівнянки невідома особа шляхом пошкодження врізного замка дверей до підсобного приміщення багатоповерхівки, викрала сумку, у якій знаходилися три електродрелі та три монтажні ремені. Поліцейські проводять оперативні та розшукові заходи з метою встановлення осіб зловмисників. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.