Відомих дорослих та маленьких талановитих рівнян об'єднає кулінарія. Телеканал "Рівне 1" підготував новий соціальний проект "Кулінарні старти", який глядачі першого місцевого зможуть побачити вже у квітні. Спілкування, обмін досвідом у приготуванні страв і не тільки, а ще позитивні емоції та цікавинки очікують не лише на учасників, а й усіх хто знаходитиметься по іншу сторону блакитного екрану. На генеральній репетиції побували і наші журналісти.

"Кулінарні старти" на низькому старті. Новий соціально - кулінарний проект вже у квітні стартує на першому місцевому. У ньому візьмуть участь відомі у Рівному й не лише лікарі, будівельники, приватні підприємці, викладачі, музиканти, а також представники інших професій, які у своєму життя досягли вже чимало висот. З ними в парі готуватимуть не менш успішні маленькі рівняни.

Лікар гастроентеролог- дієтолог Наталія Шумлянська працюватиме в команді з юною спортсменкою Софією Міщак, яка вже дорослий розряд з плавання. Вони вже діляться своїми враженнями та очікуваннями від участі в проекті.

Учасники готуватимуть холодну закуску, гарячу страву, у півфіналі випічку, а у фіналі страву за власним вибором. Впродовж змагання кількість команд зменшуватиметься, визначатиме найкращих компетентне журі.

Подібного проекту на теренах місцевого телебачення ще не було, - переконує продюсер Першого місцевого Тимур Тимченко.

Тож усіх глядачів чекають позитивні емоції, знайомство з відомими людьми та секрети їх успіху, а ще нові кулінарні рецепти.